Bimini

Valmistamme kaikenlaiset biminit purje- ja moottoriveneisiin valmiiden kaavojen mukaan tai mittatilaustyönä. Jos meiltä ei löydy valmista kaavaa tai teillä on erikoistoiveita, niin mallimestarimme tulee veneelle mitoittamaan teille juuri sellaisen biminin kuin haluatte. Vuosien kokemus auttaa meitä suunnittelemaan toimivan ja tyylikkään biminin myös sinun veneeseesi.

Hyvä bimini tarjoaa suojaa sateelta ja auringolta. Sen lisäksi, että se tarjoaa hyvän suojan, niin sen täytyy olla laadukkaasti tehty, tyylikkään näköinen ja helppokäyttöinen. Nämä vaatimukset täytyy ottaa huomioon suunnittelussa.

Biminit tehdään normaalisti Tempotest Marine acryl-kankaasta, josta löytyy tällä hetkellä 26 eri värivaihtoehtoa. Biminin kaaret valmistamme peilikirkkaasta haponkestävästä putkesta. Haponkestävän putken koot ovat 22, 25 ja 30mm. Käytettävä putki riippuu aina biminin koosta. Erilaisia heloja löytyy eri käyttötarkoituksiin ja asennuspaikkoihin.

Biminiin voidaan tehdä myös vetoketjuilla kiinnitettävät seinät, jolloin katettu tila saadaan tarvittaessa suljettua kokonaan. Seinien ikkunat tehdään kirkkaasta PVC-kalvosta. Kalvoa on saatavilla 0,4mm - 0,8mm vahvuudella. Kalvoa on saatavilla myös savunharmaana.

Bimineissä on vetoketjuilla avattavat kaaritunnelit ja se voidaan varustaa mm. LED-valosarjalla.