Sprayhood

Valmistamme kaikenlaiset sprayhoodit purjeveneisiin valmiiden kaavojen mukaan tai mittatilaustyönä. Jos meiltä ei löydy valmista kaavaa tai teillä on erikoistoiveita, niin mallimestarimme tulee veneelle mitoittamaan teille juuri sellaisen sprayhoodin kuin haluatte. Vuosien kokemus auttaa meitä suunnittelemaan toimivan ja tyylikkään sprayhoodin myös sinun veneeseesi.

Hyvä sprayhood tarjoaa suojaa sateelta, tuulelta, auringolta ja roiskevedeltä. Sen lisäksi, että se tarjoaa hyvän suojan, niin sprayhoodin täytyy olla laadukkaasti tehty, tyylikkään näköinen ja helppokäyttöinen. Nämä vaatimukset täytyy ottaa huomioon sprayhoodin suunnittelussa. Sprayhood ei saa estää vinssien ja köysien käyttöä. Myös liikkuminen sprayhoodin ympärillä täytyy olla helppoa ja siitä täytyy nähdä hyvin läpi.

Sprayhoodit tehdään normaalisti Tempotest Marinen acryl-kankaasta, josta löytyy tällä hetkellä 26 eri värivaihtoehtoa. Sprayhoodin kaaret valmistamme joko eloksoidusta alumiinista tai peilikirkkaasta haponkestävästä putkesta. Alumiiniputken peruskoko on 22mm ja haponkestävän 22, 25 ja 30mm. Erilaisia heloja löytyy eri materiaalivaihtoehdoilla eri käyttötarkoituksiin ja asennuspaikkoihin.

Ikkunat tehdään läpinäkyvästä PVC-kalvosta. Kalvoa on saatavilla 0,4mm - 0,8mm vahvuudella. Kalvoa on saatavilla myös savunharmaana.

Sprayhoodin voidaan tehdä lisäksi mm. erilaisia tartuntakahvoja sekä säilytystaskuja. Se voidaan myös varustaa LED-valosarjalla ja vetoketjulla avattavilla kaaritunneleilla.