Ajo- ja peräkuomut

Valmistamme kaikenlaiset kuomut pieniin ja suuriin moottoriveneisiin valmiiden kaavojen mukaan tai mittatilaustyönä. Jos meiltä ei löydy valmista kaavaa tai teillä on erikoistoiveita, niin mallimestarimme tulee veneelle mitoittamaan teille juuri sellaisen kuomun kun haluatte. Vuosien kokemus auttaa meitä suunnittelemaan toimivan ja tyylikkään kuomun myös sinun veneeseesi.

Hyvä venekuomu tarjoaa suojaa sateelta, tuulelta, auringolta ja roiskevedeltä. Sen lisäksi, että se tarjoaa hyvän suojan, niin venekuomun täytyy olla laadukkaasti tehty, tyylikkään näköinen ja helppokäyttöinen. Nämä vaatimukset täytyy ottaa huomioon venekuomun suunnittelussa.

Valikoimasta löytyy erilaisia kankaita monilla eri värivaihtoehdoilla käyttötarkoituksen mukaan. Kuomun kaaret valmistamme joko eloksoidusta alumiinista tai peilikirkkaasta haponkestävästä putkesta. Alumiiniputken peruskoko on 22mm ja haponkestävän 22, 25 ja 30mm.

Erilaisia heloja löytyy eri materiaalivaihtoehdoilla ja eri käyttötarkoituksiin ja asennuspaikkoihin.

Ikkunat tehdään läpinäkyvästä PVC-kalvosta. Kalvoa on saatavilla 0,4mm - 0,8mm vahvuudella. Kalvoa on saatavilla myös savunharmaana.

Venekuomu voidaan varustaa mm- LED-valoilla ja vetoketjuilla avattavilla kaaritunneleilla.